Turystyka i Rekreacja

Forum studentow awf krakow TiR

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

#1 2011-10-10 17:25:31

toman

Użytkownik

toman

więc, troche to wygląda jak na jakimś internetowym spotkaniu AA, no ale no ale niech będzie. Z tej strony Tomek Ślesak, dużo osób do mnie mówi toman (też w zasadzie nie wiem dlaczego) pochodzę z Andrychowa i tam też jeżdzę na weekendy do domciu na obiad ; ) pozatym skoro nieco jak AA to przyznaje się, że jestem trzeźwy od dwóch dni ; P

#2 2011-10-10 17:38:30

sajto16

Administrator

Re: toman

troche masz racji z tym AA ;D no ale trudno. Popracuje nad twoja trzezwoscia, spokojnie . PS robcie nowe watki ja co

#3 2011-10-10 19:27:48

klauduśka

Użytkownik

Hey Nazywam się Klaudia Sprutta - uprzedzam pytania, moi rodzice sa Polakami, bo często pojawią się rózne dziwne pytania odnośnie nazwiska : P Mieszkam w Myśleniach. Póki co dojedżam, przez co muszę wstawać w 'środku nocy', ale mam nadzieję, że profesorowie będa wyrozumiali  i zrozumieją takie rzeczy jak zaspanie, korki, czerwone świata i  zalanie/zasypanie

#4 2011-10-10 22:30:24

negero

Użytkownik

Cześć, nazywam Agata Szumlas, mówią na mnie Szumi. Pochodze z Wisły + Cieszyn (po przeprowadzce). Do domu na obiadki nie dojeżdżam(150km), ale jak już tam jestem i wracam do Krk to robię zapasy Moje hobby hipika szeroko pojęta. Jeździectwo same w sobie, zagadnienia weterynaryjne, hodowlane, behawiorystyka. Na razie niezrzeszona, szukam jakiegoś fajnego klubu w Kraku, bądź poza. Jak są koniarze w grupie to dajcie znać! Poza tym kocham dobre filmy, muzyke i NARTY

P.S - myśle, że lepiej wszystko skleić w jeden wątek, bo tak będzie prościej i przyjemniej
P.S 2 - szukam kogoś kto biega rano(najlepiej w pobliżu uczelni) i by mnie wyciągał z łóżka, bo nie mam kondycji ! ;-/

Ostatnio edytowany przez negero (2011-10-10 22:31:21)

Stopka forum

RSS